Home » Srbija » Veselinović se povlači sa čela SzS posle uvreda

Veselinović se povlači sa čela SzS posle uvreda

Željko Veselinović koji je imao uvredljive komentare na račun udovice lidera Ggađanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milene Ivanović, najavio je danas da se povlači iz Predsedništva Saveza za Srbiju.

oliver ivanović sahrana, milena ivanovićFoto: Mondo/Stefan Stojanović

Veselinović je na Twitteru objavio: “Pored ovakve žene Oliveru neprijatelj nije bio potreban. Žena koja par meseci nakon ubistva muža đuska po beogradskim klubovima i ne dođe na godišnji parastos ubijenom mužu je žena đavo”.

Uvrede upućene supruzi ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, osudili su predstavnici vlasti, kao i poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je ocenila da taj napad pokazuje nerazumevanje uloge žene u društvu.

 Veselinović je najavio je danas popodne da se povlači iz Predsedništva Saveza za Srbiju, ali je naknadno praktično povukao tu formalnu najavu.

Veselinović je, naime, ranije danas, nakon brojnih negativnih komentar na tvit o Mileni Ivanović, napisao da se povlači iz Predsedništva SzS, a da i dalje ostaje na čelu Sloge i da Sloga ostaje deo SzS.

U međuvremenu je na Twitteru dobio poruku “nemoj da ideš, ti si tu najbolji, ko ih j….”. “Neka Đilas ode, a ti ostani” na šta je on odgovorio: “Tu sam i dalje, samo na drugim zadacima.”

Izvor: MONDO Vesti