Home » Sport » VIDEO: Dončić hteo da bude heroj, Jokić – za pobedu!

VIDEO: Dončić hteo da bude heroj, Jokić – za pobedu!

Sjajna završnica utakmice između Dalasa i Denvera u kojoj je Luka Dončić, zakucavanjem preko Jokića na šest sekundi do kraja mogao da bude heroj, ali je Nikola na to odgovorio “vinerom”. Ludilo u dvorani!

Toliko je dobar da mu je neprijatno!

Nikola Jokićje hladan kao špricer pogodio “dvojku” pored Dvajta Pauela uz zvuk sirene za pobedu Denvera nad Dalasom (100:99), kao da je u pitanju bila trening utakmica, dok je verovatno svestan važnosti pogotka postao tek nakon što su svi saigrači počeli da slave.

Dvorana “Pepsi centar” je ustala na noge i skandirala “MVP” košarkašu koji briljira ove sezone u njihovom dresu, čak iako brojke protiv Dalasa nisu bile toliko visoke.

Postigao je 11 poena, imao 14 skokova i osam asistencija, dok je umalo bio i tragičar utakmice pošto je na samo šest sekundi do kraja Luka Dončić zakucao pored njega.

Mladi slovenački košarkaš ga je prevario na fintu, pretrčao na prvom koraku i imao otvoren put ka košu za zakucavanje, da bi promašio dodatno slobodno bacanje i omogućio Denveru da im je dovoljno samo dva poena za pobedu.

I bilo je! Pogledajte spektakularan finiš utakmice!

[embedded content]

Izvor: YouTube/SNTV

Izvor: MONDO Vesti