Home » Sport » VIDEO: Na pripremama Partizana kao na Rolan Garosu!

VIDEO: Na pripremama Partizana kao na Rolan Garosu!

/od reportera Monda iz Antalije/

Po planu i program rada Partizanovih priprema u Beleku, pre podne 12. dana bilo je bez obaveza na fudbalskom terenu – slobodno.

Već posle doručka dva teniska terena hotelskog kompleksa bila su “obojena” crno-belim bojama. Obučeni u klupsku opremu, članovi stručnog štaba, ali i igrači, razmenjivali su forhende i bekhende u stilu pravih majstora “belog” sporta.

Sportski direktor Ivica Iliev bio je najvatreniji navijač potpredsednika Vladimira Vuletića, koji se na terenu pored, sada već u tradicionalnom dvoboju, borio protiv komentatora TV Arenesport Ivana Radulovića.

Prvi su snage odmerili treneri Zoran Mirković i Gordan Petrić. Asistent, za razliku od nedavno odigranog basketa, kada je morao da čestita Bati, ovaj put ništa nije prepustio slučaju.

“Kouč” čelnika crno-belih Bojan Ostojić podelio je nekoliko korisnih saveta i usred meča bez objašnjenja napustio “tribine”.

Na trenu “broj jedan” gledali smo ozbiljan tenis između “Neme” Miletića i Žarka Lazetića.

Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Sevalo je na sve strane, a bilo je i maratonskih razmena, koje su se završavale efektnim poenima.

Najbliži su bili Novaku i Rafi…

Goran Zakarić je savetovao klupskog druga i radovao se njegovim poenima. Oprobao se i Ostojić, međutim, kod njega nismo primetili prefinjene teniske elemente. Što neko reče, kao da je umesto reketa igrao tiganjem.

Ali, veliki borac nije odustajao. Odigrao je do kraja i sportski priznao da mora još mnogo da uči…

Izvor: MONDO Vesti