Home » Srbija » Vučić danas u Pčinjskom okrugu

Vučić danas u Pčinjskom okrugu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeće danas dvodnevnu posetu Pčinjskom okrugu, gde će započeti kampanju “Budućnost Srbije”.

vučić brnabićFoto: Tanjug/AP Photo/Darko Vojinović

U okviru posete jugu Srbije, predsednik Vučić će posetiti Aleksinac, Vranje, Vladičin Han, Trgovište, Surdulicu, Bujanovac i trasu Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika.

Vučić je ranije najavio početak ove kampanje u okviru koje će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, kakvi su dalji planovi i da čuje njihove primedbe.

Tada je rekao da će krenuti upravo od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deoputa kroz Grdeličku klisuru, ali radićemo i na izgradnji jeftinih stanova.

Očekuje se da će Predsednik tokom ove kampanje obići 100 opština u želji da čuje primedbe ljudi, šta je to što ih tišti, da pokaže koliko je škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su koatrastrofalnom stanju bili.

Tokom promocije početka kampanje “Budućnost Srbije” na novom Instagram nalogu, u utorak, a na prvoj objavljenoj fotografiji vidi se šta mu je najvažnije u prvom danu kampanje u kojoj će promovisati infrastrukturne projekte, ekonomske rezultate, putnu infrastrukturu, strane investicije..

“Grdelica – Koridor 10, Jumko – radnici, Vladičin Han – dve fabrike, Trgovište – Simpo, Bujanovac – razgovor sa građanima”, to je pet tačaka plana koji predsednik Srbije predstavio saradnicima.

Izvor: MONDO Vesti