Home » Magazin » Vučić i Dačić gosti na slavi kod Palme

Vučić i Dačić gosti na slavi kod Palme

Foto: Goran Jevremović / RAS Srbija

Za glavnim stolom na proslavi bili su i ministri Aleksandar Antić i Branko Ružić, kao i funkcioner SPS Ivica Tončev, predsednik PSS Bogoljub Karić, ambasador Rusije Aleksandar Čepurin i drugi predstavnici diplomatskog kora. Na početku večeri priređen je kik boks meč “Palminih tigrova” sa reprezentativcima Austrije, koji je otvorio Srđan Đoković, otac našeg proslavljenog tenisera, a Zdravko Čolić održao je besplatan koncert. Ovo je 20. put da se seoska slava organizuje na lokalnom fudbalskom stadionu uz kik boks meč i koncert. Sa Vučićem je došla i njegova ćerka Milica, a Dačić je poveo sina Luku.

– Lepo je večeras u Končarevu, drugi put sam ovde. Sjajni su bili borci iz Austrije, a naši momci su bili izvanredni. Milica se malo plašila na početku meča, ali je posle sve bilo u redu. Večeras su se i naši gosti iz Austrije osećali divno, kao pravi borci. Pobeda je što ovde imate ovoliko ljudi – rekao je Vučić.

Foto: Goran Jevremović / RAS Srbija

Dačić je naveo da je večeras divno bilo biti u Končarevu, jer je pored pobede “Palminih tigrova” i koncert Zdravka Čolića bio izvanredan.

Detalj sa turnira

Foto: Goran Jevremović / RAS Srbija


Detalj sa turnira

– Zalažem se za ovaj grad, jer su sportisti najbolji ambasadori Srbije. Zahvalio bih se predsedniku Srbije i prvom potpredsedniku Vlade, ministrima i Srđanu Đokoviću. Zdravko Čolić je besplatno pevao večeras u Končarevu. Ovo je najveći broj gostiju na nekoj slavi u Srbiji – rekao je Marković.


Source: blic
Izvor: blic.rs

Leave a Reply