Home » Sport » Zvezda opet u Beogradu, na kratko

Zvezda opet u Beogradu, na kratko

Crveno-beli se vratili sa Kipra, ali već u petak sele se u Tursku. Trener Vladan Milojević sumirao utiske i posebno govorio o Benu, Hajdinu i omladincima.

vladan milojevic milojević Foto: MN Press

Prvi deo zimskih priprema za fudbalere Crvene zvezde je završen. Ekipa se u nedelju vratila sa Kipra, a igrači su slobodni do utorka, kada će ponovo trenirati na svom stadionu.

MONDO će i ove zime putovati sa Zvezdinom fudbalerima, tako da budite uz naš portal, jer ćemo vas redovno izveštavati o dešavanjima u Antaliji.

U petak, 26. januara, sledi odlazak u Antaliju, gde će se mnogo više raditi na taktičkim detaljima, a zakazane su i četiri prijateljske utakmice (protiv Dinama iz Bresta, Amkara, Ujpešta i Zenita).

Po završenom poslu na Kipru, izjavu za klupski sajt dao je trener Vladan Milojević.

“Mogu da budem zadovoljan, odradili smo sve ono što smo planirali i, ono što je jako bitno, imali smo fenomenalne uslove. Ovde u Almira hotelu domaćin je učinio sve da se osećamo kao u Beogradu. Takođe, teren koji smo imali na raspolaganju je bio u odličnom stanju. Kiprani su narod koji obožava fudbal, prati fudbal i moram da se zahvalim ljudima iz hotela, kao i opštine, jer su nam dali glavni teren. To je teren gde FK Pafos igra svoje zvanične utakmice, a mi smo na njemu trenirali. Nismo imali problema što se tiče vremena, možda je samo jedan dan bio problematičan i iskoristili smo vreme na dobar način”.

Crveno-beli su u aktuelnom prelaznom roku doveli dva igrača – Bena i Hajdina, dok je klub napustio samo Rikardinjo, koji nije mnogo igrao u prvom delu sezone.

vladan milojevic milojević Foto: MN Press

Upravo to što tim nije mnogo menjan, Milojević je istakao kao povoljnu okolnost, a govorio je i o “novajlijama”.

“Zadovoljan sam učinkom i motivacijom, kao i zalaganjem. U ovom trenutku smo malo u lakšoj poziciji nego letos, skoro svi igrači su ostali sa nama i oni su navikli na mene i ja na njih. Sada kada se poznajemo, mnogo je lakše. Novi igrači su se dobro uklopili. Ben nije mnogo igrao, malo je van takmičarskog ritma, očekujem da će brzo i on biti na pravom nivou što se tiče fizičke pripreme. Hajdin je igrač kojeg smo uzeli jer je kvalitetan, jer je naše dete, dobro se uklapa i biće mu potrebno još vremena, ali nema tu nikakvih problema”.

Poseban osvrt, Milojević je imao na igrače iz omladinskog pogoda koji su proteklih dana radili sa prvim timom.

“Kod njih mi je mnogo bitno to što su profesionalci i dobri momci, žele da uče i da rade. Njihov talenat nije sporan, ali da bi bio pravi fudbaler i profesionalac, pored talenta moraš da budeš i dobar momak. Mogu da kažem da sam izuzetno zadovoljan njima, i eto, sada smo ih poveli na pripreme i oni su budućnost Crvene zvezde i na njih će se Zvezda u budućnosti oslanjati, presrećan sam što ih imam”, zaključio je Milojević.

Izvor: MONDO Vesti