Zvezda otputovala u Tursku, pridružio se i Katai – RTV SUNCE Arandjelovac
Home » Sport » Zvezda otputovala u Tursku, pridružio se i Katai

Zvezda otputovala u Tursku, pridružio se i Katai

Posle prvog dela priprema fudbaleri Crvene zvezde će u Antaliji, u prijateljskim mečevima pokušati da primene sve što su uvežbavali na Kipru.

Pred timon Zvezde su četiri prijateljske utakmice u kojima će se sresti sa timom Slaska 22.januara, zatim će tri dana kasnije igrati sa Ufom i sa Mariborom 28. januara.

Poslednji meč odigraće 31. januara sa Šahtjorom posle čega sledi povratak u Beograd i prolećni izazovi u Superligi, Kupu Srbije i Ligi Evrope.

Trener Dejan Stanković je na drugi deo priprema poveo 29 igrača a timu se pridružio i Aleksandar Katai.

Na Stankovićevom spisku su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Marko Ćopić, Milan Gajić, Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Strahinja Eraković, Milan Rodić, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Ričard Odada, Veljko Nikolić, Nikola Stanković, Mirko Ivanić, Gelor Kanga, El Fardu Ben, Aksel Bakajoko, Željko Gavrić, Srđan Spiridonović, Aleksa Vukanović, Aleksandar Katai, Slavoljub Srnić, Dijego Falćineli, Milan Pavkov, Nikola Krstović i Marko Lazetić.

Crvena zvezda je za Antaliju otputovala avionom „Novak Đoković“, što su na svom sajtu prokomentarisali da „šampioni idu uz šampione“.

Izvor: rts.rs